Bestall Bokslut Proffs

Beställ Bokslut Proffs

1 användare
10600 SEK

Ytterligare användare
5750 SEK/st

Prisinformation
Programmet säljs som abonnemang till företag, med en bindningstid på 12 månader och gäller tillsvidare med en månads uppsägning. Under året får du nya versioner och fri program- och tekniksupport. Angivet pris avser första årets abonnemang exklusive moms. Se även Försäljningsvillkor - Programvara, länk nedan.

(ange bara siffror)
Genom att fylla i och skicka in formuläret bekräftar du att du beställt produkter enligt ovan, godkänner försäljningsvillkoren, och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla dina personuppgifter för att hantera din beställning och för marknadskommunikation, bl a via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.

Bokslut Proffs

Med Bokslut Proffs får du ett bokslutsprogram som hjälper dig arbeta effektivt med professionella bokslut och årsredovisningar. Ett komplett verktyg för obegränsat antal företag samt på både svenska och engelska. En strukturerad arbetsgång säkrar dina klienters bokslut enligt senaste lagregler samt sparar din tid och minskar dubbelarbete.

Bokslutsprogram Proffs