Bestall Bokslut Stora Foretagspaketet

Beställ Bokslut Stora Företagspaketet

1 användare

9100 SEK

Bokslut för max 10 bolag

Prisinformation
Programmet säljs som abonnemang till företag, med en bindningstid på 12 månader och gäller tillsvidare med en månads uppsägning. Under året får du nya versioner och fri program- och tekniksupport. Angivet pris avser första årets abonnemang exklusive moms. Se även Försäljningsvillkor - Programvara, länk nedan.

(ange bara siffror)
Genom att fylla i och skicka in formuläret bekräftar du att du beställt produkter enligt ovan, godkänner försäljningsvillkoren, och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla dina personuppgifter för att hantera din beställning och för marknadskommunikation, bl a via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.

Bokslut Stora Företagspaketet

Med Bokslut Stora Företagspaketet får du som vill göra bokslut och årsredovisningar för ditt eget företag ett komplett bokslutsprogram. Alla moduler du behöver ingår. Du sparar tid, minskar dubbelarbete och är alltid tryggt uppdaterad enligt senaste lagregler.

Beställ Bokslut Stora Företagspaketet