Bestall Bokslut

Beställ Bokslut

1 användare
8100 SEK

Ytterligare användare
4350 SEK/st

PrisinformationProgrammet säljs som abonnemang till företag, med en bindningstid på 12 månader och gäller tillsvidare med en månads uppsägning. Under året får du nya versioner och fri program- och tekniksupport. Angivet pris avser första årets abonnemang exklusive moms. Se även Försäljningsvillkor - Programvara, länk nedan.

(ange bara siffror)
Genom att fylla i och skicka in formuläret bekräftar du att du beställt produkter enligt ovan, godkänner försäljningsvillkoren, och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla dina personuppgifter för att hantera din beställning och för marknadskommunikation, bl a via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.

Bokslut

Bokslut hjälper dig som konsult att arbeta effektivt med professionella bokslut och årsredovisningar för obegränsat antal företag. Ett lättanvänt bokslutsprogram som sparar tid och matchar den professionella redovisningskonsultens krav på funktioner, men även uppfyller behoven hos företagaren som gör årsbokslut för sitt eget bolag.

Beställ Bokslut