Bestall Skatt Företag

Beställ Skatt Företag

1 användare
7800 SEK

Max 12 deklarationer

Prisinformation
Programmet säljs som abonnemang till företag, med en bindningstid på 12 månader och gäller tillsvidare med en månads uppsägning. Under året får du nya versioner och fri program- och tekniksupport. Angivet pris avser första årets abonnemang exklusive moms. Se även Försäljningsvillkor - Programvara, länk nedan.

(ange bara siffror)
Genom att fylla i och skicka in formuläret bekräftar du att du beställt produkter enligt ovan, godkänner försäljningsvillkoren, och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla dina personuppgifter för att hantera din beställning och för marknadskommunikation, bl a via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.

Skatt Företag

Med Skatt Företag kan du spara pengar åt företaget genom att göra dina deklarationer med hjälp av skatteproffsens verktyg. Företagsversionen innehåller samma funktioner som Skatt Proffs, men är begränsad till att spara upp till tolv deklarationer. Däremot ingår många användbara tilläggsmoduler som hjälper dig med företagets skatteplanering.

Beställ Skatt Företag