Bestall Skatt Privat

Beställ Skatt Privatpaket

1 användare
5700 SEK

Ytterligare användare
5700 SEK/st

Prisinformation
Programmet säljs som abonnemang till företag, med en bindningstid på 12 månader och gäller tillsvidare med en månads uppsägning. Under året får du nya versioner och fri program- och tekniksupport. Angivet pris avser första årets abonnemang exklusive moms. Se även Försäljningsvillkor - Programvara, länk nedan.

(ange bara siffror)
Genom att fylla i och skicka in formuläret bekräftar du att du beställt produkter enligt ovan, godkänner försäljningsvillkoren, och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla dina personuppgifter för att hantera din beställning och för marknadskommunikation, bl a via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.

Skatt Privat

Med Skatt Privat deklarerar du enkelt och säkert och sparar pengar genom att göra dina deklarationer med hjälp av proffsens verktyg. Utöver deklarationsprogram får du hjälp med aktier, fonder, avdrag samt stöd för bilkalkyl, boendekalkyl och budget. Direkthjälp på skärmen och fri support snabbar upp och säkrar arbetet med dina deklarationer.

Beställ Skatt Privat