Bestall Skatteinformation med Skattesvar

Beställ Skatteinformation
med Skattesvar

1 användare
4200 SEK

Ytterligare användare
4200 SEK/st

Prisinformation
Tjänsten säljs som abonnemang till företag, med en bindningstid på 12 månader och gäller tillsvidare med en månads uppsägning. Angivet pris avser första årets abonnemang exklusive moms. Se även Försäljningsvillkoren.

(ange bara siffror)
Genom att fylla i och skicka in formuläret bekräftar du att du beställt produkter enligt ovan, godkänner försäljningsvillkoren och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla dina personuppgifter för att hantera din beställning och för marknadskommunikation, bl a via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.

Skatteinformation med skattesvar

Förutom Skatteinformation ingår Skattesvar som är en kompletterande frågeservice. Skattesvar ger dig möjlighet att ställa frågor till skatteexperter via e-post och telefon; allmänna skattefrågor eller frågor kopplade till artiklarna i Skatteinformation. Stäm av att du tänker rätt i skattefrågor för att fatta rätt beslut och bli en bättre rådgivare. 

 

 

Beställ Skatteinformation med Skattesvar