Beställ Transaktionsanalys

1 användare
7800 SEK

Ytterligare användare
4100 SEK/st

Prisinformation
Programmet säljs som abonnemang till företag, med en bindningstid på 12 månader och gäller tillsvidare med en månads uppsägning. Under året får du nya versioner och fri program- och tekniksupport. Angivet pris avser första årets abonnemang exklusive moms. Se även Försäljningsvillkor - Programvara, länk nedan.

(ange bara siffror)
Genom att fylla i och skicka in formuläret bekräftar du att du beställt produkter enligt ovan, godkänner försäljningsvillkoren, och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla dina personuppgifter för att hantera din beställning och för marknadskommunikation, bl a via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.

Transaktionsanalys

Transkationsanalys hjälper dig att finna avvikelser i bokföringen och minskar risken att missa väsentliga fel. Transaktionsanalys är ett av våra mest beprövade och uppskattade program.

Beställ Transaktionsanalys