Transaktionsanalys är ett komplett verktyg som effektivt kvalitetssäkrar redovisningen. Det adderar trygghet och kvalitet för ditt boksluts- eller revisionsarbete. En tydlighet i processen hjälper dig att följa REKO och REX, med funktioner som stöder samtliga krav gällande effektivitet, kvalitet och säkerhet.

Med Transaktionsanalys får du hjälp att finna avvikelser i bokföringen innan du påbörjar bokslut eller revision, vilket ger ett mer effektivt utnyttjande av tiden. Samtidigt minskar du risken att förbise väsentlig information.

Tillsammans med Revision från Wolters Kluwer förenklar och effektiviserar du revisionsarbetet.

Kontakta säljare 031-7751700 eller [email protected]

Kvalitetssäkrar och ger bra överblick

Du får kostnadsfritt testa programmet med alla funktioner i 30 dagar. Mindre begränsningar av viss funktionalitet kan förekomma. Väljer du att köpa programmet, under eller efter provperioden, behöver du inte göra en ny installation utan du aktiverar det med uppgifter du får i samband med ditt köp.

Redan kund?

Vanliga frågor

• Kan hela huvudboken läsas in i Transaktionsanalys?
    Vid inläsning av dina SIE 4-filer lagras hela huvudboken. På sidan Saldobalans kan du snabbt röra dig mellan konto, kontoutdrag och verifikation.
  • Finns det stöd för väsentlighetstalsberäkning?
    Ja, och du kan även planera omfattningen och inriktningen av revisionen för varje specifikt bolag, i stället för generellt.
  • Vilka diagramtyper finns?
    Det finns både rullande flerårsdiagram och konto-/månadsmatris.
  • Kan jag söka i hela huvudboken?
    Du kan göra sökningar mot huvudboken och får omgående tillbaka en rapport med eftersökta verifikationer eller konton.
  • Kan man arbeta enligt APTA-metodiken?
    Ja, både i Transaktionsanalys och Revision.
  • Finns det möjlighet att exportera data till Excel?
    Du skapar enkelt en månadsindelad resultatanalys i Excel för att få överblick över säsongsvariationer.
Back To Top