Arbeta effektivt med Nyckeltal i finsit

Webbinarium, 6 oktober 2022 kl. 10:00 - 10:30

Genom att använda nyckeltalsfunktionaliteten i finsit kan du lättare analysera utfall och skapa rapporter anpassade till mottagarens behov. På detta webbinarium ger vi dig tips och går igenom hur du kan arbeta med nyckeltal och presentera dem i finsit.

Innehåll

Under kursen går vi igenom olika sätt att analysera och presentera nyckeltal i finsit. Vi visar nyckeltalsrapporter, inställningar och analysmöjligheter. Vi tittar också på nyckeltalsfunktionaliteten i periodrapporterna. Slutligen visar vi hur du bygger egna nyckeltal i finsit

Förberedelse innan kursen
Kursen genomförs som en livesänd lärarledd distanskurs. Det innebär att du kan sitta hemma och kursledaren kommer istället hem till dig via webben.

Inloggningsuppgifter till kursen bifogas i påminnelsebekräftelsen några dagar innan kursstart.

Målgrupp

Webbinariet vänder sig till dig som redan använder programmet.

Pris

Kostnadsfritt

Adress

Webbinarium, , Webbinarium

Kursanmälan

(ange bara siffror)
Namn Mobilnummer Specialkost eller kommentarer Operations
more items
Genom att fylla i och skicka in formuläret bekräftar du att du beställt utbildning enligt ovan, godkänner försäljningsvillkoren, och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla personuppgifter för att hantera beställningen och för marknadskommunikation, bl a via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.
CAPTCHA Den här frågan testar om du är en mänsklig besökare och förhindrar automatiska spaminsändningar.