Begär anstånd och Lämna in SRU i Byråprogrammet

Webbinarium, 10 mars 2022 kl. 11:00 - 11:30

Känner du att du behöver fräscha upp kunskaperna i hur man gör för att begära anstånd samt lämna in SRU-uppgifter till Skatteverket?

Då är detta ett webbinarium du inte får missa!

Innehåll

Vi kommer att visa er hur man ansöker om anstånd, och hur man lämnar in SRU-uppgifter till Skatteverket. Vi kommer att gå igenom vilka inställningar ni behöver göra för att det ska vara möjligt, men också visa er hur man kan ta fram rapporter för status på anståndsansökan samt för klienter ni lämnat in SRU-uppgifter för. Allt för att ni ska känna er redo när det väl är deklarationsdags! 

 

Förberedelse innan kursen

Kursen genomförs som en livesänd lärarledd distanskurs. Det innebär att du kan sitta hemma och kursledaren kommer istället hem till dig via webben.

Inloggningsuppgifter till webbinariet bifogas i påminnelsebekräftelsen några dagar innan kursstart.

Målgrupp

Webbinariet vänder sig till dig som arbetar i programmet Byrå.

Pris

Kostnadsfritt

Adress

Webbinarium, , Webbinarium

Kursanmälan

(ange bara siffror)
Namn Mobilnummer Specialkost eller kommentarer Operations
more items
Genom att fylla i och skicka in formuläret bekräftar du att du beställt produkter enligt ovan, godkänner försäljningsvillkoren, och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla dina personuppgifter för att hantera din beställning och för marknadskommunikation, bl a via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.