Demo av Capego Bokslut och/eller Capego Koncern (kostnadsfritt)

Webbinarium, 22 september 2021 kl. 09:00 - 11:00

Innehåll

Är du nyfiken på att få se hur Capego Bokslut och/eller Capego Koncern fungerar?
På denna visning får du en demo av programmen och kan efter visningen ställa frågor direkt i chatten. Du loggar in enkelt via en länk du får efter din anmälan och väljer sedan själv när i visningen du vill logga in och ur.

09.00-9.30 caVisning av Capego Bokslut

09:30-10:00 Möjlighet att ställa frågor om Capego Bokslut i chatten

10:00-10:30 Visning av Capego Koncern

10.30-11:00 Möjlighet att ställa frågor om Capego Koncern i chatten

Förberedelse innan visningen

Ingen förberedelse behövs. Du får en länk som du loggar in med och väljer själv när under visningen du vill logga in och ur.

Målgrupp

Webbinariet vänder sig till dig som är nyfiken på att se hur Capego Bokslut och Capego Koncern fungerar innan du bestämmer dig för att köpa programmen.

Pris

Kostnadsfritt

Adress

Webbinarium, , Webbinarium

Kursanmälan

(ange bara siffror)
Namn Mobilnummer Specialkost eller kommentarer Operations
more items
Genom att fylla i och skicka in formuläret bekräftar du att du beställt produkter enligt ovan, godkänner försäljningsvillkoren, och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla dina personuppgifter för att hantera din beställning och för marknadskommunikation, bl a via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.