Fördjupning i Capego Analys

Webbkurs (live), 18 november 2022 kl. 10:00 - 10:45

Denna kurs vänder sig till dig som vill lära dig mer om alla de analysfunktioner som finns i Capego Bokslut. Du gör inga egna övningar i programmet under kursens gång.

Innehåll

• Genomgång av hur snabbsökdialog fungerar. Du kan snabbt söka fram verifikationer på t ex text eller belopp för ett konto eller en grupp av konton. Vi visar hur du kan söka för att få fram det du vill ha.
  • Genomgång av vilka rapporter som finns och hur du kan göra olika inställningar i dem för att passa dina behov.
  • Vi lär dig göra anpassningar i Nyckeltalsrapporten så den passar för ditt företag.
  • Vi tittar på de automatiska grafer som kan tas fram från nyckeltalsmodulen samt visar hur du kan sätta samman olika nyckeltal.
  • Visning av hur urvalsfrågorna fungerar så att du enkelt kan få fram just det du vill titta mer på.
Förberedelse innan kursen
Kursen genomförs som en livesänd lärarledd distanskurs. Det innebär att du kan sitta hemma och kursledaren kommer istället hem till dig via webben.

Inloggningsuppgifter till kursen bifogas i påminnelsebekräftelsen några dagar innan kursstart.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som är en van användare av Capego Bokslut.  Redovisningskonsulter, ekonomiansvariga, controllers med flera.

Övrigt

Kursen ger 0,75 utbildningstimmar.

Pris

995:- exkl. moms

Pris per person.

Kursanmälan

(ange bara siffror)
Namn Mobilnummer Specialkost eller kommentarer Operations
more items
Genom att fylla i och skicka in formuläret bekräftar du att du beställt utbildning enligt ovan, godkänner försäljningsvillkoren, och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla personuppgifter för att hantera beställningen och för marknadskommunikation, bl a via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.
CAPTCHA Den här frågan testar om du är en mänsklig besökare och förhindrar automatiska spaminsändningar.