Fördjupning i Capego Bokslut- analys samt skatter och avgifter

Webbkurs (live), 11 april 2022 kl. 10:00 - 11:30

I Capego finns det analysmöjligheter som du kanske inte har upptäckt. Det finns också möjlighet till flexibla rapporter. I den här kursen går vi igenom vilka delar som finns och hur du arbetar med dom.

Innehåll

I skatte och avgiftsmodulen går vi igenom hur du kan stämma av moms och arbetsgivaravgifter och visar smarta funktioner för att hitta fel utan att behöva leta i bokföringen.

I vår snabbsökdialog kan du snabbt söka fram verifikationer på t ex text eller belopp för ett konto eller en grupp av konton. Vi visar hur du kan söka för att få fram det du vill ha.

Resultatrapporten, balansrapporten och periodrapporterna har flexibla inställningsmöjligheter.

I Nyckeltalsmodulen finns snygga levande grafer som skapas helt automatiskt. Vi visar dig hur olika nyckeltal kan sättas ihop.

Vi lär dig göra anpassningar i Nyckeltalsrapporten så den passar för ditt företag.

Vi beskriver hur Urvalsfrågorna fungerar.

Förberedelse innan kursen

Kursen genomförs som en livesänd lärarledd distanskurs. Det innebär att du kan sitta hemma och kursledaren kommer istället hem till dig via webben.

Inloggningsuppgifter till kursen bifogas i påminnelsebekräftelsen några dagar innan kursstart.

Målgrupp

Vana bokslutsanvändare som jobbat i Capego Bokslut.

Pris

1 950:- exkl. moms

Kursanmälan

(ange bara siffror)
Namn Mobilnummer Specialkost eller kommentarer Operations
more items
Genom att fylla i och skicka in formuläret bekräftar du att du beställt produkter enligt ovan, godkänner försäljningsvillkoren, och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla dina personuppgifter för att hantera din beställning och för marknadskommunikation, bl a via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.