Fördjupning i Capego Periodavstämning

Webbkurs (live), 4 oktober 2022 kl. 09:00 - 10:30

Väl avstämda och dokumenterade periodbokslut kommer att förenkla och spara mycket tid för dig vid årsbokslutets upprättade.

Vi visar hur du skapar periodbokslut, hur du stämmer av periodsaldon och hur du kan dokumentera dina periodbokslut på bästa sätt.

Innehåll

På denna kurs visar vi hur du aktiverar periodbokslut på klientkortet och hur du konverterar uppgifter mellan olika perioder. Vi visar också hur du importerar uppgifter från redovisningen och hur du hanterar bokslutsverifikat från tidigare periodbokslut. 

Du får lära dig och se exempel på hur bilagor hanteras i ett periodbokslut och hur du kan göra analyser av resultaträkningen. Vi pratar även om vilken dokumentation som rekommenderas i ett periodbokslut. 

En genomgång av modulen Skatter och avgifter visar hur du kan göra avstämningar av moms och sociala avgifter månad för månad. 


Förberedelse innan kursen

Kursen genomförs som en livesänd lärarledd distanskurs. Det innebär att du kan sitta hemma och kursledaren kommer istället hem till dig via webben.

Inloggningsuppgifter till kursen bifogas i påminnelsebekräftelsen några dagar innan kursstart.

Målgrupp

Vänder sig till dig som har vana av att arbeta med Capego Bokslut sedan tidigare, och som är nyfiken på hur du ska arbeta med periodavstämning. Redovisningskonsulter, ekonomiansvariga, controllers med flera.

Övrigt

Kursen ger 1,5 utbildningstimmar

Pris

2 150:- exkl. moms

Pris per person. 

Kursanmälan

(ange bara siffror)
Namn Mobilnummer Specialkost eller kommentarer Operations
more items
Genom att fylla i och skicka in formuläret bekräftar du att du beställt utbildning enligt ovan, godkänner försäljningsvillkoren, och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla personuppgifter för att hantera beställningen och för marknadskommunikation, bl a via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.
CAPTCHA Den här frågan testar om du är en mänsklig besökare och förhindrar automatiska spaminsändningar.