Företagstyper i finsit

Webbinarium, 14 mars 2022 kl. 10:00 - 10:30

Det här är ett webbinarium för dig som arbetar i finsit, men som inte har upptäckt funktionen för att skapa företagstyper.

Innehåll

Vi kommer att visa er hur man skapar företagstyper, och hur man använder dessa i tjänsten. En företagstyp är en form av mall konsulterna på byrån kopplar ett företag till för att exempelvis branschanpassa periodrapporterna. Det finns stöd för att skriva egna standardtexter, skapa checklistor, med mera. Det vi kommer att visa er är hur man skapar företagstyper, hur man kopplar olika företag till dessa, och hur de används. Allt för att hjälper er så mycket det bara går med standardisering av företag ni har lagt till i finsit.  

Förberedelse innan visningen

Ingen förberedelse behövs. Du får i god tid före demon en länk som du loggar in med.

Målgrupp

Webbinariet vänder sig till dig som arbetar i tjänsten finsit.

Pris

Kostnadsfritt

Adress

Webbinarium, , Webbinarium

Kursanmälan

(ange bara siffror)
Namn Mobilnummer Specialkost eller kommentarer Operations
more items
Genom att fylla i och skicka in formuläret bekräftar du att du beställt produkter enligt ovan, godkänner försäljningsvillkoren, och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla dina personuppgifter för att hantera din beställning och för marknadskommunikation, bl a via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.