Grundkurs i Bokslutsprogrammet med teori

Webbkurs (live), 22 november 2022 kl. 09:00 - 23 november 2022 kl. 16:00

Introduktion i programmet varvas med grundläggande teori och praktiska övningar.

En grundläggande bokslutskurs för dig som i dag arbetar med löpande bokföring och vill lära dig upprätta bokslut och årsredovisning i ett mindre aktiebolag (K2). Vi arbetar i programmet Bokslut från Wolters Kluwer (ej Capego Bokslut).

Innehåll

Vi arbetar praktiskt med ett övningsföretag som vi följer hela vägen från import av redovisningssaldon i redovisningsprogrammet till den färdiga årsredovisningen. Du kommer således lära dig både grunderna i bokslutsteknik och grunderna i hur du arbetar effektivt med vårt program.

Förberedelser

Kursen genomförs som en livesänd lärarledd distanskurs. Det innebär att du kan sitta hemma och kursledaren kommer istället hem till dig via webben.

Inloggningsuppgifter till kursen samt dokumentation bifogas i påminnelsebekräftelsen några dagar innan kursstart.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som är van vid att arbeta med löpande redovisning, men som tidigare inte upprättat bokslut.

Övrigt

Kursen ger 12 utbildningstimmar

Pris

9 000:- exkl. moms

Pris per person. I priset ingår kursavgift och kursdokumentation.

Kursanmälan

(ange bara siffror)
Namn Mobilnummer Specialkost eller kommentarer Operations
more items
Genom att fylla i och skicka in formuläret bekräftar du att du beställt utbildning enligt ovan, godkänner försäljningsvillkoren, och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla personuppgifter för att hantera beställningen och för marknadskommunikation, bl a via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.
CAPTCHA Den här frågan testar om du är en mänsklig besökare och förhindrar automatiska spaminsändningar.