Grundkurs i Capego Bokslut

Webbkurs (live), 28 september kl. 09:00-12:00 + 29 september kl. 09:00-12:00

Denna kurs vänder sig till dig som vill få en grundläggande genomgång av de vanligaste funktionerna i Capego Bokslut och parallellt få göra egna övningar i ett övningsbolag. Kursen vänder sig främst till dig som inte tidigare använt Capego Bokslut, men även till dig som börjat använda det lite på egen hand tidigare.

Innehåll

Fokus ligger på att ge dig en grundlig genomgång av de vanligaste funktionerna så att du efter kursen ska kunna arbeta effektivt på egen hand. Vi använder oss av ett övningsbolag där du får vara med och göra egna uppgifter. Övningsbolaget är ett mindre aktiebolag som redovisar enligt K2. Funktionerna i programmet är dock desamma oavsett regelverk så även du som arbetar enligt andra regelverk, ex K3, har nytta av utbildningen.

Du kommer få lära dig:

• hur du lägger upp handläggare, och hur du skapar en ny klient.

• hur du får in data via sie-filer eller från dina filer från vårt andra bokslutsprogram Wolters Kluwer Bokslut

• Vi går igenom bilagor och huvudspecifikationer, tittar på anläggningsregistret och analysdelen

• Hur du upprättar årsredovisningen och hur du exporterar ut uppgifter från programmet

• Hur du lämnar in din årsredovisning elektroniskt till bolagsverket

Förberedelse innan kursen

Kursen genomförs som en livesänd lärarledd distanskurs. Det innebär att du kan sitta hemma och kursledaren kommer istället hem till dig via webben.

Inloggningsuppgifter till kursen bifogas i påminnelsebekräftelsen några dagar innan kursstart.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som inte tidigare har använt Capego Skatt. Har du inte använt Capego Bokslut finns separat utbildning för detta program.

Pris

5 500:- exkl. moms

Kursanmälan

(ange bara siffror)
Namn Mobilnummer Specialkost eller kommentarer Operations
more items
Genom att fylla i och skicka in formuläret bekräftar du att du beställt produkter enligt ovan, godkänner försäljningsvillkoren, och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla dina personuppgifter för att hantera din beställning och för marknadskommunikation, bl a via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.