Grundkurs i Capego Bokslut, 2 halvdagar

Webbkurs (live), 7 februari 2024 kl. 09:00 - 8 februari 2024 kl. 12:00

Denna kurs vänder sig till dig som vill få en grundläggande genomgång av de vanligaste funktionerna i Capego Bokslut och parallellt få göra egna övningar i ett övningsbolag. Kursen vänder sig främst till dig som inte tidigare använt Capego Bokslut, men även till dig som börjat använda det lite på egen hand tidigare.

Innehåll

Fokus ligger på att ge dig en grundlig genomgång av de vanligaste funktionerna så att du efter kursen ska kunna arbeta effektivt på egen hand. Vi använder oss av ett övningsbolag där du får vara med och göra egna uppgifter. Övningsbolaget är ett mindre aktiebolag som redovisar enligt K2. Funktionerna i programmet är dock desamma oavsett regelverk så även du som arbetar enligt andra regelverk, ex K3, har nytta av utbildningen.

Du kommer få lära dig:

• Hur du skapar en ny klient och lägger till medarbetare och funktionärer.
  • Hur du skapar upp en ny klient genom import från Wolters Kluwer Bokslut.
  • Hur du importerar data via sie-fil eller importerar bokföring från annat program.
  • Vilken betydelse olika inställningsalternativ har och hur du ställer in korrekt.
  • Hur programmets avstämningsbilagor fungerar och hur du bäst dokumenterar.
  • Hur anläggningsregistret fungerar.
  • Exempel på hur du kan arbeta med analys och dokumenterar utfört arbete.
  • Hur du upprättar årsredovisning och avslutar året.
  • Hur du lämnar in din årsredovisning elektroniskt till Bolagsverket.
  • Hur den Digitala Årsakten fungerar.

Förberedelse innan kursen

För att kunna genomföra övningsuppgiften som ingår i kursen behöver du ha en licens för Capego Bokslut och innan kursstart ha säkerställt att du kan logga in i programmet.

Kursen genomförs som en livesänd lärarledd distanskurs. Det innebär att du kan sitta hemma och kursledaren kommer istället hem till dig via webben.
Observera att inloggningsuppgifter till kursen bifogas i påminnelsebekräftelsen några dagar innan kursstart.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som inte tidigare har använt Capego Bokslut.

Övrigt

Kursen ger 6 utbildningstimmar

Pris

5 900:- exkl. moms

Pris per person.

Kursanmälan

(ange bara siffror)
Namn Mobilnummer Specialkost eller kommentarer Operations
more items
Genom att fylla i och skicka in formuläret bekräftar du att du beställt utbildning enligt ovan, godkänner försäljningsvillkoren, och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla personuppgifter för att hantera beställningen och för marknadskommunikation, bl a via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.
Ja tack, jag vill få nyheter och artiklar en gång i månaden
CAPTCHA
Den här frågan testar om du är en mänsklig besökare och förhindrar automatiska spaminsändningar.