Grundkurs i Transaktionsanalysprogrammet

Webbkurs (live), 9 mars 2022 kl. 09:30 - 11:30

Introduktion i programmet utan egna övningar

På denna webbkurs går vi igenom både hur du stämmer av skatter och avgifter på ett smidigt sätt och hur du ställer frågor på ett smart sätt för att kvalitetssäkra redovisningen.

Innehåll

• Göra anpassningar och inställningar i avsnittsindelningarna
  • Kvalitetssäkra bokslutet genom att anpassa villkor på frågorna i programmet
  • Skapa egna frågor för urval och kvalitetssäkring
  • Stäm av momsen inkl. EU-moms, importmoms och omvänd skattskyldighet
  • Hitta diffar i momsen på enklaste sätt
  • Stäm av löner och avgifter
  • Revisionsmässiga urval
  • Dokumentation

Förberedelse innan kursen

Kursen genomförs som en livesänd lärarledd distanskurs. Det innebär att du kan sitta hemma och kursledaren kommer istället hem till dig via webben.

Inloggningsuppgifter till kursen bifogas i påminnelsebekräftelsen några dagar innan kursstart.

Målgrupp

Den här kursen vänder sig till dig som vill komma igång och utnyttja alla funktioner i Transaktionsanalys.

Pris

2 950:- exkl. moms

Kursanmälan

(ange bara siffror)
Namn Mobilnummer Specialkost eller kommentarer Operations
more items
Genom att fylla i och skicka in formuläret bekräftar du att du beställt produkter enligt ovan, godkänner försäljningsvillkoren, och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla dina personuppgifter för att hantera din beställning och för marknadskommunikation, bl a via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.