Lär dig bygga skräddarsydda rapporter i finsit

Webbkurs (live), 17 september 2021 kl. 10:00 - 11:30

Finsit är ett ovärderligt verktyg för dig som konsult att vara en bättre rådgivare för dina kunder. Funktionen Skräddarsydda rapporter i finsit ger dig en möjlighet att skapa specialrapporter. Rapporter som t ex inte ser ut som en klassisk resultaträkning eller en rapport som är speciell i sin utformning och anpassad efter företagets specifika behov. På denna kurs lär vi dig hur du bygger dina egna sk Skräddarsydda rapporter i finsit.

Innehåll

• Hur kompletterar jag min befintliga RR-rapport?

• Vilka typer av kolumner kan jag skapa och vad innebär kolumn- och inställningsval? Vad innebär de olika kolumnerna Period, Ackumulerad, Avskiljare, Avvikelse, Ingående- och Utgående balans, Procentsats och Rullande period?

• Vilka typer av rader kan jag skapa och vad innebär olika rad- och inställningsval? Hur skapar jag en formel, hur lägger jag till ett nyckeltal, hur hämtar jag kontosaldon etc etc?

• Hur kan jag presentera utfall på olika kostnadsställen och projekt?

• Hur kan jag presentera utfall jämfört med budget?

• Hur kan jag exportera och importera en rapportmall som jag har byggt och som jag vill använda i ett annat företag?

• Vilka visningsalternativ finns för att ta del av rapporten jag har byggt?

Efter genomgången kurs ska du kunna skapa dina egna skräddarsydda rapporter och redigera dina RR och BR-rapporter.

Förberedelse innan kursen

Kursen genomförs som en livesänd lärarledd distanskurs. Det innebär att du kan sitta hemma och kursledaren kommer istället hem till dig via webben.
Inloggningsuppgifter till kursen bifogas i påminnelsebekräftelsen några dagar innan kursstart.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som är konsult och van användare av finsit, men som vill lära dig mer om hur du kan bygga egna rapporter i finsit.

Pris

995:- exkl. moms

Kursanmälan

(ange bara siffror)
Namn Mobilnummer Specialkost eller kommentarer Funktioner
more items
Genom att fylla i och skicka in formuläret bekräftar du att du beställt produkter enligt ovan, godkänner försäljningsvillkoren, och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla dina personuppgifter för att hantera din beställning och för marknadskommunikation, bl a via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.