Nytt och nyttigt i Skatteprogrammet

Webbinarium, 2 november 2021 kl. 14:00 - 14:30

Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna i programmet och få tips om användbara funktioner du kanske inte visste fanns.

Innehåll

Innehållet varierar utifrån vad som kommit nytt i programmet under det senaste halvåret. Vi visar nyheter, smarta funktioner och tipsar om svar vi gett på vanliga frågor i supporten.

Förberedelse innan kursen

Kursen genomförs som en livesänd lärarledd distanskurs. Det innebär att du kan sitta hemma och kursledaren kommer istället hem till dig via webben.

Inloggningsuppgifter till kursen bifogas i påminnelsebekräftelsen några dagar innan kursstart.

Målgrupp

Webbinariet vänder sig till dig som redan använder programmet.

Pris

Kostnadsfritt

Adress

Webbinarium, , Webbinarium

Kursanmälan

(ange bara siffror)
Namn Mobilnummer Specialkost eller kommentarer Operations
more items
Genom att fylla i och skicka in formuläret bekräftar du att du beställt produkter enligt ovan, godkänner försäljningsvillkoren, och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla dina personuppgifter för att hantera din beställning och för marknadskommunikation, bl a via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.