Repetition och tips i Bokslutsprogrammet - för dig som är självlärd

Webbkurs (live), 20 december 2021 kl. 09:00 - 11:30

Repetition i programmet utan egna övningar

Denna kurs vänder sig till dig som arbetat i programmet ett tag. Kanske har du lärt dig programmet på egen hand eller med hjälp av en kollega. Nu känner du att det skulle vara bra att få en ordentlig genomgång av programmet igen så att du arbetar på rätt sätt och inte missar några funktioner som är bra att ha. Vi arbetar i programmet Bokslut från Wolters Kluwer (ej Capego Bokslut).

Innehåll

Fokus kommer att ligga på att visa en effektiv arbetsgång och ge dig de mest användbara tipsen. Vi går igenom bilagor och huvudspecifikationer, och ger dig en ordentlig genomgång av årsredovisningsdelen i programmet. Vi visar hur du smidigast lägger in uppgifter, redigerar och hanterar de olika momenten vid upprättandet av årshandlingen. Övriga finesser, inställningar och snabbkommandon i programmet som är bra att känna till går vi också igenom.

Efter kursen ska du känna att du inte missat någon funktion som du har nytta av och känna att du kan jobba på det mest effektiva sättet framöver.

Förberedelse innan kursen

Kursen genomförs som en livesänd lärarledd distanskurs. Det innebär att du kan sitta hemma och kursledaren kommer istället hem till dig via webben.

Inloggningsuppgifter till kursen samt bifogas i påminnelsebekräftelsen som skickas några dagar innan kursstart.

Målgrupp

Denna kurs vänder sig till dig som redan använt Bokslut ett tag och som vill lära dig att arbeta effektivare med programmet.

Pris

2 950:- exkl. moms

Kursanmälan

(ange bara siffror)
Namn Mobilnummer Specialkost eller kommentarer Operations
more items
Genom att fylla i och skicka in formuläret bekräftar du att du beställt produkter enligt ovan, godkänner försäljningsvillkoren, och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla dina personuppgifter för att hantera din beställning och för marknadskommunikation, bl a via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.