Visning av Capego Bokslut och Capego Skatt

Webbinarium, 21 september 2022 kl. 09:00 - 11:00

Innehåll

Är du nyfiken på att få se hur Capego Bokslut och/eller Capego Skatt fungerar?
På denna visning får du en demo av programmen och kan efter visningen ställa frågor direkt i chatten.

Du loggar in enkelt via en länk du får efter din anmälan och väljer sedan själv när i visningen du vill logga in och ur.

Första timmen visar vi Capego Bokslut med frågestund och andra timmen visar vi Capego Skatt med frågestund.

Målgrupp

Webbinariet vänder sig till dig som är nyfiken på att se hur Capego Bokslut och Capego Skatt fungerar innan du bestämmer dig för att köpa programmen.

Pris

Kostnadsfritt

Adress

Webbinarium, , Webbinarium

Kursanmälan

(ange bara siffror)
Namn Mobilnummer Specialkost eller kommentarer Operations
more items
Genom att fylla i och skicka in formuläret bekräftar du att du beställt utbildning enligt ovan, godkänner försäljningsvillkoren, och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla personuppgifter för att hantera beställningen och för marknadskommunikation, bl a via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.
CAPTCHA Den här frågan testar om du är en mänsklig besökare och förhindrar automatiska spaminsändningar.