Grundkurs i Koncernprogrammet med teori, 2 dagar - webbkurs (live)

Grundläggande teori inom koncernredovisning blandas med hur du får hjälp av vårt program.

En grundläggande koncernredovisningskurs för dig som idag arbetar med redovisning och bokslut, men nu ska ta nästa steg och lära dig att även upprätta koncernredovisning.

Kursen ger dig första dagen grundläggande teoretiska kunskaper om koncernredovisning och andra dagen  kunskaper om hur du praktiskt upprättar koncernredovisningen i våra två olika koncernprogram.

Delarna import av sadon och upprättande av årsredovisning kommer vi visa i programmet Capego Koncern. Övriga delar är gemensamma i båda våra program.

Grundkurs i Koncernprogrammet med teori, 2 dagar - webbkurs (live)