Livestreamade Skattedagar - två halvdagar

Även denna säsong har du möjlighet att dela upp den livestreamade skattedagen på två halvdagar. Dagar fyllda av kvalitetssäkrade analyser, kommentarer och tankeväckande diskussioner kring aktuella ämnen. Våra livestreamade skattedagar sänds direkt från Göteborg och du delta via dator, telefon eller surfplatta. Du kan även ställa frågor i chatten under utbildningens gång.

Innehåll
- Nya regler för fåmansföretagen på gång
- Lägre skatt på sparande och begränsad avdragsrätt för räntor
- HFD om samfällighetsföreningar - ingen moms på bidrag från medlemmar
- Ytterligare fall från HFD som ger företag rätt till momsavdrag - Skatteverket måste ändra uppfattning!
- Vad händer med justeringsreglerna vid överlåtelser av fastigheter?
- Nya möjligheter för omstruktureringar
- Nya regler för underskott
- Nya regler för ränteavdragen på gång

Vi sätter det slutliga innehållet så nära inpå skattedagen som möjligt, för att du ska få det allra senaste och mest aktuella.

Pris
3 790:- exkl. moms
Pris per person. I priset ingår digital bild- och textdokumentation.

Rabatter
Boka tidigt till och med 31/8 – 3 490:-

Är ni flera från samma företag som vill gå?
Då går ni 4 men betalar endast för 3. Det gäller på ordinarie pris 3 790:-.

Övrigt
Skattedagen ger 5,5 utbildningstimmar

Läs mer om vårt övriga Skattedagsutbud >>

Så här tycker några av deltagarna:

”Jag har ju varit med på skattedagen både fysiskt och streamad nu. Klart att den fysiska är bättre, dels kommer man närmare föreläsarna och dels kan man ställa frågor live och få svar och alla får samma info. Men jag tyckte ändå trots streamingen att föreläsarna höll ett bra tempo, engagerat och ett uppsluppet sätt, som om vi faktiskt hade varit där på plats.”
Helen Blomstrand, Revisorsgruppen i Värnamo AB

”Bra bredd på informationen och pedagogiska föreläsare som förklarar på ett enkelt och lättsamt sätt. Jag gillar även digitala föreläsningar då man inte behöver ut och åka under årstider med osäkert väder.”
Katarina Lämpegård, Business Service RBD AB

"Den bästa skattedagen under 2023/2024 som jag har varit på. Proffsiga föreläsare och mycket bra dokumentation. Ni är bäst..."

"Ni är väldigt bra föreläsare, pålästa och lättsamma att lyssna på :)"

"Dagen var fylld med bra innehåll, inget kändes tråkigt upprepande eller inaktuellt för min del. Så jag är väldigt nöjd med hela upplägget, återkommer nästa år :)"

"Bra, informativ information. Väldigt bra att man kan ställa sina frågor under hela dagen och få bra svar."

"Det var första gången som jag var med och jag upplevde den som väldigt intressant. Föreläsarna var så kunniga och insatta, jag tyckte även att det var bra att ni tog upp exempel från verkligheten som blivit överklagade etc. Tack för en informativ skattedag och hälsa alla föreläsarna att deras insats är väldigt uppskattad!"

"Sakinnehållet var genomtänkt och framfördes på utmärkt sätt."

Skatterättsgänget