Skattedagar - Nyheter du inte kan missa!

Du som jobbar med skatt och deklarationer måste vara uppdaterad med senaste skatteregler och praxis för att kunna utföra ditt jobb på ett professionellt sätt. Dessutom behöver du veta hur Skatteverket tolkar reglerna och hur du bör förhålla dig till det.

Efter denna fullspäckade skattedag kommer du känna att du blivit informerad och inspirerad, uppdaterad i ämnet och att du fått våra analyser och kommentarer kring det senaste årets utveckling på skatteområdet, allt på ett pedagogiskt och uppskattat sätt. Vi tipsar om hur du får stöd av vårt eget skatteprogram för att jobba mer effektivt. 

Sammantaget är detta viktiga kunskaper att ha som stöd i ambitionen att vara en allt bättre konsult eller företagare. 

 • Innehåll

  På skattedagen går vi igenom det senaste årets viktigaste skattenyheter för både privatpersoner och företag.

 • Föreläsare

  Som alltid kommer alla årets skattenyheter att presenteras, analyseras och kommenteras av våra uppskattade föreläsare under en inspirerande och lärorik dag.

 • Företagsspecifika Skattedagar

  Är ni flera personer från samma företag eller från samma nätverk som vill gå på skattedag? Är ni intresserade av specifika ämnen och ointresserade av andra?

 • coma image

  ”Lika trevligt med livestreamad dag som fysisk skattedag. Fantastiska föreläsare i vanlig ordning och bra innehåll med nyheter inom skatt.”

  Sofia Richardson,Ekonomiservice i Vara AB

 • coma image

  Wolters Kluwer har satt en ny nivå för digitala kurser!

  Martin Karlsson,Ekonomiansvarig AB

Heldagar

Halvdagar


Kommande säsong har du möjlighet att dela upp den livestreamade skattedagen på två halvdagar. I tabellen nedan väljer du vilken förmiddag du vill gå och på nästkommande sida väljer du sen datum för eftermiddag.