Bokslut - Skapa engelsk årsredovisning

Om du har Bokslut Stora företagspaketet eller tilläggsmodulen engelsk årsredovisning kan du utifrån din befintliga årsredovisning skapa en engelsk årsredovisning.

Välj menyn Årshandlingar – Inställningar för årshandlingar och bocka för ”Använd engelsk årsredovisning”.

När du går till Årshandlingar – Uppgifter till årshandlingar kommer du på respektive uppgiftssida se de engelska delarna parallellt med de svenska.

Du byter enkelt språk högst upp på sidan.

Alla standardtexter, t ex rubriker och fasta malltexter har översatts till engelska. De texter du lagt till själv översätts inte.

Precis som för den svenska årsredovisningen har du på varje uppgiftssida möjlighet att granska den enskilda uppgiftssidan och årsredovisningen i sin helhet.

Även bland utskrifterna (Arkiv, Skriv ut) finns den engelska årsredovisningen med som ett eget alternativ.