Bokslut - Ta bort ordet 'Not' i en onumrerad not

I menyn Verktyg | Inställningar, fliken Årshandlingar finns tre olika alternativ för hur ordet ”Not” skrivs ut bland noterna.

”Not” skrivs alltid ut

Denna inställning är den förvalda i programmet och innebär att alla noter, även onumrerade, skrivs ut med ordet ”Not” före notnummer och/eller notnamn.

”Not” skrivs ut om noten har notnummer

Väljer du detta alternativ kommer onumrerade noter, så som ”Ställda säkerheter” att skrivas ut utan ordet ”Not”, medan övriga numrerade noter behåller ordet i utskriften.

”Not” skrivs aldrig ut

Om du inte alls vill ha med ordet ”Not”, vare sig i numrerade eller onumrerade noter.