Capego Bokslut - Engelsk årsredovisning

I Capego finns möjligheten att upprätta engelsk årsredovisning till följande företagsformer och regelverk:

• Aktiebolag - K2 och K3
  • Ekonomisk förening (inkl. bostadsrättsförening) - K2 och K3
  • Enskild firma - K3
  • Handelsbolag och kommanditbolag - K2 och K3

Engelsk årsredovisning går dock inte att välja om du upprättar en koncernredovisning.

Det är bara standardstexterna i våra mallar som översätts automatiskt. Dina egna texter får du översätta på egen hand i programmet.

För att välja till engelsk årsredovisning öppnar du ditt uppdrag precis som vanligt och väljer fliken Årshandlingar. Klicka sedan på menyn och Inställningar för årshandlingar.

Engelsk

Bocka för Använd engelsk årsredovisning.

Engelsk årsredovisning

När engelsk årsredovisning är påslagen kan du växla mellan att se den svenska årsredovisningen och den engelska årsredovisningen.

Detta gäller för alla delar i årsredovisningen. För tabeller växlar du språk längst upp i rullistan.

För sidor med löptext växlar du istället flik längst ner för att fylla i din svenska respektive engelska text.

I noterna kan du dels byta inmatningsspråk och dels välja vilken del du vill granska.

Ska du exportera årsredovisning till Word eller PDF måste du först välja vilken som ska exporteras, den svenska eller engelska årsredovisningen. Välj därefter knappen för Export.