Capego Bokslut - Försättsblad och innehållsförteckning

På fliken Årshandlingar, valet Försättsblad kan du bland annat välja om försättsbladet ska ingå i årshandlingsdokumentet eller skrivas ut enskilt samt lägga till en innehållsförteckning.

Gå till redigeringsläget för att göra dina inställningar.

Sidnummer 1

Bocka för rutan enligt nedan om du vill att försättsbladet får sidnummer 1 och ingår i årsredovisningsdokumentet. I annat fall skrivs försättsbladet ut som ett enskilt dokument.

Innehållsförteckning

Längre ned på sidan kan du bocka för rutan för innehållsförteckning. Du behöver även ange sidnummer för respektive del av årsredovisningen.

Fastställelseintyg

När du skickar en kopia av årshandlingen till Bolagsverket byter du ut försättsbladet mot fastställelseintyget. Där går det inte att lägga till en innehållsförteckning.

Infoga logga/bild

Vill du infoga en bild gör du det genom att klicka på ikonen för att infoga en bild som finns på alla ordbehandlingssidor i årshandlingen. Bilderna ska vara i filformaten *.jpg eller *.bmp.