Capego - Byta WK id

Har du bytt mejladress, och behöver ändra mejladress att logga in med? Följ då denna manual.

Börja med att öppna upp sidan för självservice: https://login.wolterskluwer.eu/selfservice

Logga in och välj fliken Säkerhet.

1

Klicka på Lägg till under din mejladress och lägg upp din nya mejladress. När du har lagt upp din nya mejladress kommer det stå Väntar på validering tills du har öppnat ett mejl som skickas ut till din nya mejladress och där valt Aktivera nu! Du kommer även få ett mejl till din gamla mejladress där det står att en nya mejladress har lagts till

1

När din nya mejladress är aktiverad kan du välja vilken som ska vara din primära mejladress, dvs. ditt WK-id. Du kan också ta bort den som du inte väljer som din primära adress.

1
Om du väljer en ny primär mejladress kommer du att få mejl om detta också, både till din nya och gamla mejladress.