Capego - Enheter

Enhet lägger du enkelt till genom att klicka på det blå plustecknet vid Lägg till en enhet. Er byrå väljer själv vilka enheter ni ska ha, funktionen behövs när ni har modulen Capego Skatt för att hanteringen av anstånd och inlämning av inkomstdeklarationer till Skatteverket ska fungera. Ni kan välja att bara ha en enhet om ni vill. En enhet är vad ni själva vill välja t.ex. kontorsnamn, avdelning, ort eller annat valfritt.

Filmen är 1:37 min lång