Capego Bokslut - Export till Revision

Den här manualen visar hur du exporterar information från Capego i form av en bokslutsfil som du sedan kan läsa in i vårt program Revision.

Export till Revision

Export av bokslutsfil

Under fliken Färdigställ finns under delen Export knappen Export till Skatt.

När du klickar på den skapas en bokslutsfil med filändelsen .bks som kan importeras i Revision. Välj var du vill spara filen och klicka på Spara.

Import till Revision

I Revision kan du sedan importera den skapade bokslutsfilen på två sätt.

Antingen så anger du sökvägen direkt på sidan för Bolagsuppgifter och fliken import.

Bocka för det du vill importera från bokslutsfilen.

Välj Import.

Det andra sättet att importera bokslutsfilen är att gå via menyn Arkiv, Importera/Exportera.

Väljer du Importera från Bokslut får du endast med saldobalansen.

Väljer du Importera avsnittsindelning från Bokslut är det bara avsnittsindelningen som importeras.
Om något ändras i Capego får du skapa en ny exportfil som importeras till Revision.