Capego - Kom igång med Capego som gäst

När du har bjudit in en gäst får gästen ett mail som ser ut så här

När man klickar på länken "Klicka här för att skapa ditt användarkonto" så kommer du till nedanstående sida där du skriver in ett lösenord, godkänner villkoren, fyller i kontrollkoden och klickar på Fortsätt.

Kommer inte nedanstående sida upp automatiskt så kan du klicka här och då ska du komma till nedanstående sida, där klickar du på klicka här för att hämta hem programvaran.

Då laddas en exe-fil ned. Du dubbelklickar på den filen och följer instruktionerna som kommer upp. Du måste installera tillämpningsprogram för att installationen ska fungera.

När installationen är klar får du en ikonen för Capego på ditt skrivbord, starta och logga in med din mailadress och ditt lösenord som du skapade innan du hämtade hem programvaran. Du kommer nu direkt in i klientlistan där du ser de bolag som du har tillgång till som gäst.