Capego KYC - Hämtad information

När du klickar på kundnamnet kommer du till en översiktssida där du kan klicka dig igenom de sju olika flikarna och se vad det finns för information.

Informationen har samlats in från Bolagsverket, Skatteverket, SCB, Valu8Ägarinformation, Bogard, Folkbokföringen samt EU och FN:s sanktionslista.

Flik 1 - Riskbedömning

Under fliken Riskbedömning ser du alla riskbedömningar som har gjorts på företaget och vilken risknivå som har sats på respektive bedömning. Du ser även vem som skapat riskbedömningen.

Flik 2 - Basinformation

På fliken Basinformation ser du bland annat bolagsform, organisations nr, stiftelsedatum, antal anställda mm

Flik 3 - Ägarskap

Under fliken Ägarskap ser du först vilka som är registrerade som Verklig huvudman. Längre ner syns vilka bolag som är ägare och om bolaget har några dotterbolag.

Flik 4 - Firmatecknare

På fliken Firmatecknare ser du precis som rubriken säger vem eller vilka som är firmatecknare.

Flik 5 - Funktionärer

På fliken Funktionärer hittar du information om VD, styrelse och revisorer med flera funktionärsroller.

Flik 6 - Sanktioner

Under fliken Sanktioner ser det ofta ut som på bilden nedan. Capego KYC söker automatiskt mot bland annat FN och EUs sanktionslistor med terroriststämplade personer och presenterar här om det blir någon träff.

Flik 7 - Dokument

På dokumentfliken samlas alla KYC rapporter för bolaget och för alla personer som är undersökta. Här kommer även Riskdokumentationen som en egen rapport. Det finns även möjlighet att ladda upp egna dokument här så som t ex kopia av körkort eller pass på styrelseledamöter som inte har identifierats via Informationsbekräftelsen.