Capego KYC - Kundkännedom privatperson

Din nya kund får ett e-postmeddelande från avsändaren support@kyc.capego.net med en länk när du klickat på Lägg till kund. Kunden klickar antingen på länken eller väljer att kopiera/klistra in länken i en webbläsare för att starta processen.

Din nya kund klickar nu på Svenskt BankID för identifiering. Identifieringen görs mot Digital Signing Service som är vår samarbetspartner för denna tjänsten.

Din kund får nu de 6 frågor som är inlagda under Inställningar -  Kundkännedomsrapport-privatperson - Kundkännedomsrapport. Du kan själv redigera, ta bort och lägga till frågor under Inställningar.

När kunden svarat på alla dina frågor klickar hen på Skicka in alla svar. Kunden får då en bekräftelse på att svaren är inskickade och ett mail med en pdf-fil där hen ser alla frågor och svar.

Statusen i Capego KYC uppdateras nu till Besvarad.

Hur du jobbar med riskbedömningen hittar du här.