Capego Skatt - Uppskov/Återföring på bostadsförsäljning K2

Blankett K2 ska användas för att:

• fastställa ett preliminärt uppskov till ett slutligt uppskov
  • för frivillig återföring av uppskov.
  • vid överföring av uppskov till annan person
  • för uppgift om bostad utomlands

Om du i Capego Skatt skapade en K5, K6 eller K9 föregående år med ett preliminärt uppskov i så kommer blankett K2 att skapas upp automatiskt i årets deklaration.

Den här informationen konverteras över från den K5, K6 eller K9 som du gjorde i Capego Skatt föregående år.

1

Även inköpspris, vinst och uppskov konverteras över.

1

1

Om du inte använde Capego Skatt för den här klienten föregående år måste du skapa upp en K2 vilket du kan göra genom att klicka på plusknappen bakom Inkomstdeklaration 1 och välja Kapital och sen K2.

Läs vidare i respektive länk nedan:

Ansöka om slutligt uppskov

Återföring/överföring av uppskov

Gå tillbaka till innehållsförteckningen