Capego skatt - FÅAB Löneunderlag

Filmen är 5:47 min lång.

​Om du ska räkna på löneunderlag så hittar du den knappen på mitten av sidan.

1

Klicka på den period du ska lägga in löneunderlaget. (Klicka på texten eller fördjupningsspaden, inte på pilen)

1

Du kommer nu till en beräkning för löneunderlag.

Se till att fylla i de fält som gäller för din klient. För kontanta utbetalningar i dotterbolag så trycker man på fördjupningsspaden.
Glöm inte att även fylla i delägarens kontanta utbetalda lön eller en närståendes personnummer och dennes kontanta utbetalda lön. När du är klar trycker du på OK.

1

När det är klart så kommer du få med dig det lönebaserade utrymmet. Kommer det inte med hit så hämtar du upp det med pilen framför summa-fältet.

1

Tryck på OK och du kommer nu till startsidan i modulen där du kommer se det beräknade utdelningsutrymmet.

1

Vill du se hela beräkningen och/eller lägga in en utdelning så klickar du på Utdelnings-knappen.

1

1

--->Löneunderlag när man anskaffat andelar under beskattningsåret

--->Beräkna löneuttaget