Capego Teamwork Plus - Bjuda in handläggare

En ny handläggare lägger ni till i tjänsten genom att klicka på Ny handläggare.

1

De fält märkta med * är de fält ni minst måste fylla i för att kunna klicka på Spara.

När ni har klickat på Spara har ni möjlighet att skapa ett konto och därmed bjuda in handläggaren till tjänsten. Klicka på fliken Konto och sedan Skapa konto.

1

Fyll i personens e-postadress.

En inbjudan skickas nu ut från avsändaradressen "noreply@wolterskluwercloud.com". Om personen redan har ett Wolters Kluwer konto räcker det att acceptera inbjudan, för att sedan kunna logga in. Har personen inte ett Wolters Kluwer konto behöver hen skapa ett sådant innan inloggning kan ske. Därefter sker inloggning på https://cpm.capego.net/