Capego Teamwork Plus - Skapa ny klient

En ny klient skapar du genom att klicka in på Klienter & Kontakter på vänster sida, och sedan klickar du på Ny klient.

I fliken Allmänt väljer du om klienttypen är Företag eller Privatperson. Vid val av Företag kan du sedan välja Företagsform med mera. Fält märkta med * är obligatoriska fält.

I fliken Kommunikation kan du lägga till kontaktuppgifter. Om ni anger att det exempelvis finns en webbsida är fält märkta med * obligatoriska att fylla i.

I fliken Adresser kan du lägga till exempelvis besöksadress.

I fliken Bankkonto kan du fylla i uppgifter om bankkonto.

När du är klar klickar du på Spara. Du hamnar nu på klientkortet för klienten. Läs mer om klientkortet i separat manual.