Capego Finsit - Aktivera BankID

När du är inloggad i Capego Finsit kan du under “Mina inställningar” klicka dig fram till att redigera dina uppgifter och aktivera BankID.

1. Logga in på https://finsitapp.wolterskluwer.se/External#!/login  och gå till “Mina inställningar”

''

2. Klicka på “Säkerhetsinställningar” och en ny flik i webbläsaren öppnas. På denna sida kan du redigera lösenord och ändra mailadress. Längre ner på sidan hanterar du autentiseringsleverantör och kan aktivera BankID som inloggningssätt. Gå till avsnitt Autentiseringsleverantör längre ner på sidan och klicka på "BankID Länk".

"

3. Ett nytt fönster öppnas där du anger ditt personnummer med 12 siffror (ÅÅÅÅMMDDXXXX).

4. Öppna din app för BankID och legitimera dig. (Leverantören av tjänsten Capego Finsit är Wolters Kluwer Scandinavia AB).

"

5. Din aktivering av BankID är nu klar. Nästa gång du loggar in kan du välja BankID som inloggning till tjänsten.