Capego Finsit - Alla företag

Du som har rollen byråadministratör kan se alla kunder på byrån under menyvalet Alla företag. Precis som under Mina företag kan du enkelt klicka dig vidare för att administrera kunderna via de olika snabbvalen. Även här kan du skapa nya kunder, uppdatera befintliga och söka på den kunden du vill titta närmare på. Föredrar du en listvy där du kan sortera på företagsnamn kan du enkelt välja det, precis som under Mina företag.

På varje sida finns ett ”i” efter sidrubriken, det kan du alltid klicka på för att få mer information om vad sidan du tittar på innehåller.