Capego Finsit - Företaget (Tillgångar och skulder)

Cylindergraferna på denna sida visar ögonblicksbilder på storleken av ett företags tillgångar samt hur dessa tillgångar är finansierade, med andra ord, en visualisering av balansräkningen.

Den blå delen av cylindern representerar den del av tillgångarna som finansieras med skulder och den gula delen representerar den del av tillgångarna som finansieras med eget kapital (ägarens andel). Tillgångarna visualiseras genom att cylinder har vuxit eller sjunkit på höjden.

Du kan få mer detaljerad information för var och en av indelningarna genom att klicka på dess box under cylindern.