Capego Finsit - Konsulter

Denna sida kan endast du med rollen byråadministratör se. Här kan du administrera dina kollegor på byrån och lägga upp fler. Användarna kan visas som kortvy eller listvy för att kunna sortera, precis som det fungerar på företagssidorna.

Lägga upp en konsult

För att lägga upp en ny användare på byrån klickar du på någon av plustecknen som syns i ovan bild.

Därefter fyller du i alla uppgifter på samma sätt som med företagsanvändare och avslutar med att klicka på Bjud in konsult. Det finns två olika roller att välja mellan för användare hos byrån, dessa beskrivs nedan.

Användarroller konsulter

• Byråadministratör kan se alla byråns företag och användare, både företagsanvändare och konsulter. Den kan också bjuda in nya konsulter och har rättighet att radera företag och konsulter.
  • Konsult kan endast se sina egna företag och administrera dessa och dess företagsanvändare. Notera att en konsult inte kan radera företag, denna behörighet har enbart Byråadministratörer.