Capego Finsit - Mina företag

När du som konsult loggar in kommer du till Mina företag där du ser de kunder du har tillgång till i form av kundkort. Klickar du på företagsnamnet kommer du till inställningarna för företaget. Det finns också snabbval för att importera ny bokföringsdata (blå pilarna) eller gå till presentationssidan (gula staplar).

Du kan även titta på kunderna i en listvy som du kan sortera efter företagsnamn och företagsid (=organisationsnummer).

Om du har många kunder och snabbt vill hitta den du ska arbeta med kan du enkelt söka på en specifik kund genom att klicka på förstoringsglaset i höger hörn. Bredvid det finns det ett plustecken där du kan skapa nya företag genom att importera en SIE4-fil, detta kan du även göra genom att klicka på det plustecken du hittar efter dina kundkort. Läs mer om hur du skapar företag i denna manual.