Skatt - Automatisk PDF

I fliken för SRU-inställningar kan du välja om du vill att det ska skapas PDF-filer för de deklarationer som exporteras:

Då får du en fråga om detta när du lämnar SRU-exportdialogen:

Om du svarar JA på den läggs PDF-kopior av deklarationerna så som de såg ut vid exporttillfället i en mapp motsvarande det datum exporten gjordes. Du kan då lätt gå tillbaks och kontrollera innehållet i de deklarationer du exporterat vid respektive tillfälle.