Prova Capego Bokslut

Vill du testa ett smartare sätt att göra bokslut? Fyll i dina uppgifter i formuläret, så får du ett e-postmeddelande med länk och inloggningsuppgifter till demoversionen där du kan göra bokslut på ett nytt sätt, i en enda vy. Innehåller även Koncernbokslut.

• Molnbaserat program - tillgängligt var du än befinner dig
  • Redigerbar årsredovisning - ändra enkelt layout och innehåll
  • Omfattande analysmodul – mängder av nya verktyg och smarta sökfunktioner
  • Integration med Fortnox - spara tid genom direktöverföring av data med Digital Byrå
  • Automatiska kvalitetskontroller - hjälper dig på vägen

För att köra Capego behöver du en Windows-installation, (d v s köra på PC eller konfigurera MAC till en virtuell PC).

I demoversionen kan du testa att göra bokslut och årsredovisningar. Blir du sugen på att jobba skarpt i Capego Bokslut? Klicka här

Vi planterar ett träd i Vi-skogen för varje demo. Läs mer här >>

(ange bara siffror)
CAPTCHA Den här frågan testar om du är en mänsklig besökare och förhindrar automatiska spaminsändningar.
6 + 1 =
Lös det här enkla matteproblemet och ange svaret. Till exempel för 1+3, ange 4.