Prova Capego Bokslut

Prova Capego Skatt

Vill du testa ett smartare sätt att arbeta med skatt & deklaration? Fyll i och skicka in formuläret så får du ett e-postmeddelande med länk och inloggningsuppgifter till demoversionen där du kan deklarera, analysera och beräkna på ett nytt sätt, i en enda vy.

• Koll på deklarationsflöde och status för alla dina klienter
  • Stöd för olika typer av arbetsroller och hjälp med djupare beräkningar
  • Intuitiv användarupplevelse effektiviserar och förenklar​
  • Smarta tips och kontroller stöttar dig längs vägen
  • Automatiska överföringar sparar tid och säkrar siffrorna
  • Avancerat nog för experterna, tillräckligt enkelt för alla andra

För att köra Capego behöver du en Windows-installation, (d v s köra på PC eller konfigurera MAC till en virtuell PC).

I demoversionen kan du testa att göra deklarationer och skatteberäkningar. Blir du sugen på att jobba skarpt i Capego Skatt? Klicka här

Vi planterar ett träd i Vi-skogen för varje demo. Läs mer här >>

(ange bara landskod och siffror +46123456789)
CAPTCHA
10 + 1 =
Lös det här enkla matteproblemet och ange svaret. Till exempel för 1+3, ange 4.
Den här frågan testar om du är en mänsklig besökare och förhindrar automatiska spaminsändningar.