Prova Capego Bokslut

Prova Capego Skatt

Vill du testa ett smartare sätt att arbeta med skatt & deklaration? Fyll i dina uppgifter i formuläret, så får du ett e-postmeddelande med länk och inloggningsuppgifter till demoversionen där du kan deklarera, analysera och beräkna på ett nytt sätt, i en enda vy.

• Koll på deklarationsflöde och status för alla dina klienter
  • Stöd för olika typer av arbetsroller och hjälp med djupare beräkningar
  • Intuitiv användarupplevelse effektiviserar och förenklar​
  • Smarta tips och kontroller stöttar dig längs vägen
  • Automatiska överföringar sparar tid och säkrar siffrorna
  • Avancerat nog för experterna, tillräckligt enkelt för alla andra

VI planterar ett träd i Vi-skogen för varje demo. Läs mer här >>

I demoversionen kan du testa att göra deklarationer och skatteberäkningar. Blir du sugen på att jobba skarpt i Capego Skatt? Klicka här