Prova Capego Bokslut

Prova Capego

Vill du testa ett smartare sätt att arbeta med bokslut & skatt? Fyll i dina uppgifter i formuläret, så får du ett e-postmeddelande med länk och inloggningsuppgifter till demoversionen där du kan deklarera, analysera och beräkna på ett nytt sätt, i en enda vy.

• Molnbaserad programvara - Tillgänglig överallt
  • Ny anväändarupplevelse - Effektivitet och enkelhet i fokus
  • Automatisk installation - Lagring och backup i molnet
  • Smarta tips och kontroller stöttar dig längs vägen
  • Automatiska överföringar sparar tid och säkrar siffrorna

VI planterar ett träd i Vi-skogen för varje demo. Läs mer här >>

I demoversionen kan du testa att göra bokslut, årsredovisningar, färdigställande, deklarationer, analyser och beräkningar och spara direkt i molnet. Blir du sugen på att jobba skarpt i Capego? Klicka här

Genom att fylla i och skicka in formuläret samtycker du till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla dina personuppgifter för marknadskommunikation, bl a via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.