Prova Capego Bokslut

Prova Capego

Vill du testa ett smartare sätt för skatt och ekonomi? Fyll i dina uppgifter i formuläret så får du ett e-postmeddelande med länk och inloggningsuppgifter till demoversionen för hela Capego. Du kan göra bokslut, årsredovisningar, skatteberäkningar och deklarationer i en enda vy. Allt med en tydlig och enkel översikt för alla dina uppdrag. Innehåller även Koncernbokslut.

• Molnbaserad programvara för skatt och ekonomi
  • Sömlös interaktion mellan programmens olika delar
  • Anpassat efter hur man arbetar i praktiken
  • Tydlig hjälp och support när du behöver

VI planterar ett träd i Vi-skogen för varje demo. Läs mer här >>

I demoversionen kan du testa att göra bokslut och deklarationer och spara direkt i molnet. Blir du sugen på att jobba skarpt i Capego? Klicka här

Genom att fylla i och skicka in formuläret samtycker du till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla dina personuppgifter för marknadskommunikation, bl a via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.